Egy év Strasbourgban

Egy év Strasbourgban

Vasárnapi bolyongás Strasbourgban

2021. 10. 24.

2021. október 27. - KiraCeles

Ezen a héten Vanya találta ki, hogy csináljunk közös programot hétvégén. Múzeumlátogatást és a Dosztojevszkijről elnevezett orosz étterem kipróbálását ajánlotta, és bár a múzeumra nem sok lelkes jelentkező akadt, úgy tűnt, hogy az étteremben leszünk vagy hatan.

Tovább

Kaysersberg 2.0

2021.10.15.

2021. október 26. - KiraCeles

A színes tavakhoz való kiruccanásról szóló posztomban már megpedzettem, hogy az akkor meglátogatott városkába, Kaysersbergbe, még vissza szeretnék térni. A Facebookon már láthattátok, hogy meg is tettem, ebben a posztban pedig egy kicsit bővebben is kifejtem az élményt.

Tovább

A magyar elnökség kulturális rendezvényei

Kaláka, Kis virtuózok, természetfotó kiállítás és a többi

2021. október 16. - KiraCeles

Ebben a posztban egy rövid áttekintést adok az Európa Tanács magyar elnöksége alkalmából szervezett magyar kulturális programokról. A magyar elnökség novemberig tart, és most a végén nagyon belehúztak, minden hétre jut valami rendezvény.

Tovább

Kúltúrsokk

Hülye franciák, francia hülyék :-)

2021. október 13. - KiraCeles

Sajnos az utóbbi időben megint lemaradtam a blog írással. Most először egy könnyebb, fénykép nélküli blog (mert iszonyú időt vesz el a fényképek feltöltése). A téma pedig: kultúrsokk. Nem egyszerűen az, hogy mi más itt, mint otthon, hanem inkább, mi az, ami megdöbbentő, még akkor is, ha az ember…

Tovább
süti beállítások módosítása